Taxi Den Bosch Naar Eindhoven Airport 69 Euro

 

Den Bosch – Eindhoven Airport vanaf  Euro 69 ,-

Rij in ongeveer 30  minuten vanaf Den Bosch naar Airport.

Bestel uw taxi via onze formulier, wij bellen u dan altijd terug ter bevestiging en om verdere details en wensen door te nemen. Voor een last Minute belt u met: 073 613 33 33 , u krijgt dan direct een medewerker te spreken.

 

Als een van de goedkoopste en comfortabelste taxibedrijf in de regio Den Bosch kunnen wij u de volgende reistarieven voor luchthavenvervoer aanbieden. Om gebruik te kunnen maken van deze actie dient u gebruik te maken van onze reserveringsformulier voor luchthaven transport. Ter bevestiging bellen wij u binnen terug om  uw specifieke wensen te inventariseren (bijvoorbeeld, kinderzitje nodig en/of extra bijzondere bagage)

* Prijzen gelden bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Wilt u binnen 24 uur worden vervoerd dan geldt een Last Minute Toeslagen). Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn adviseren wij u minimaal 24 uur van te voren een reservering door te geven.

Beste taxi service in Den Bosch e.o

Taxi Asro Den Bosch

EINDHOVEN – Het vliegveld van Eindhoven bestaat 80 jaar. Op 10 september 1932 opent de toenmalige minister van Verkeer en Waterstaat het Luchtvaartterrein Eindhoven, zoals het dan nog heet. Later wordt dat Welschap Eindhoven en uiteindelijk Eindhoven Airport.

Oorspronkelijk is het een burgervliegveld, bedoeld voor zweef -en motorvliegtuigen. Begin jaren vijftig wordt het tevens een officiële luchtmachtbasis, tegenwoordig Vliegbasis Eindhoven. Nog altijd is Eindhoven Airport een militair- en burgervliegveld.

Burgerluchtvaart
Maar de nadruk komt steeds meer te liggen op de burgerluchtvaart. Naar verwachting zullen dit jaar drie miljoen passagiers vanaf Eindhoven hun weg vinden naar tientallen Europese bestemmingen. De groei heeft er voor gezorgd dat de terminal is uitgebreid en dat er momenteel een hotel wordt gebouwd. Eindhoven Airport is inmiddels na Schiphol de tweede luchthaven van Nederland.

Geschiedenis
In 80 jaar vliegen in Eindhoven wordt de geschiedenis van Eindhoven Airport in vogelvlucht neergezet. Met hoogtepunten, zoals de vliegweek bij de opening, tot dieptepunten, zoals de Herculesramp in juli 1996. Aan het woord komen vertegenwoordigers van Vliegbasis Eindhoven, Eindhoven Airport, luchtvaartpioniers en natuurlijk de passagiers zelf.

Deel 1 dinsdag 23 oktober    De vroege geschiedenis
Deel 2 woensdag 24 oktober Vliegbasis Eindhoven
Deel 3 donderdag 25 oktober Eindhoven Airport

picture in curtasy of and licensed under Creative common : by elsamu