Taxi Den Bosch Schiphol

Goedkoopste Taxi Den Bosch naar Schiphol

Rij in een comfortabel taxi ongeveer 1 uur vanaf Den Bosch naar Schiphol voor slechts 129 EURO. Deze voordeel kun je niet laten liggen! Reis extra goedkoop met de taxi tijdens de zomervakantie van 2019 vanaf Den Bosch naar Schiphol.

Busines Taxi Den Bosch Schiphol
De Schiphol Business Taxi Den Bosch is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met Schiphol Business Taxi Den Bosch verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw bedrijfs, locatie rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.
Comfortabel en flexibel
De chauffeurs van Schiphol Business Taxi Den Bosch zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen. Zij verwelkomen u met koffie of thee als u vanaf Schiphol vertrekt. Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog 4 uur voordat u vertrekt kunt reserveren, zowel online als telefonisch.
Schipholtaxi Vervoer, de auto’s
Voor het taxivervoer naar en van Schiphol heeft u bij ons de mogelijkheid om een vierpersoons Schipholtaxi te bestellen, maar ook een taxibus voor zes of acht personen. Al onze Schipholtaxi’s zijn nette auto’s en uitgerust met airco, navigatiesystemen en vaak nog voorzien van lederen bekleding. Al ons vervoer is gebaseerd op privé vervoer, dus geen vreemde mensen die met u meerijden in de taxi. Heeft u specifieke wensen zoals een type auto of zoekt u een chauffeur die een bepaalde taal spreekt, schroom dan niet om ons te bellen. Wij proberen altijd alles om aan uw wensen tegemoet te komen.

Bestel uw taxi via onze formulier, wij bellen u dan altijd terug ter bevestiging en om verdere details en wensen door te nemen. reizen vanaf een andere locatie rondom Den Bosch? geen probleem.. Wij hebben voor uw gemak een overzicht gemaakt van onze tarieven om goedkoop en snel zonder tussenstops naar Schiphol te reizen.

Voor een last Minute belt u met: 073 613 33 33 , u krijgt dan direct een medewerker te spreken.

* Prijzen gelden bij reservering minimaal 24 uur van te voren.

Voor het totaal bedrag van 129,- euro  rijd u met maximaal 4 personen naar Schiphol.
Taxi Asro bied vanaf  Den Bosch goedkoop en comfortabel taxiritjes aan naar Schiphol.

Bij ons kunt u namelijk pinnen met uw pinpas of creditcard.

Voor een taxi rit bestellen klik hier.

 

Schiphol, Taxi Rosmalen, Vught, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Drunen, Nieuwkuijk, Hedel, Nuland, Geffen, Vinkel, Oss, Heesch, taxi Boxtel, Haaren, Helvoirt, Liempde, Haarsteeg, Heusden, Taxi Waalwijk, Kerkdriel, Velddriel, Taxi Zaltbommel, Oisterwijk, Heeswijk-Dinther, Veghel.

U kunt op elk gewenst tijdstip contact opnemen via de gegevens op onze contactpagina. Bellen is natuurlijk het meest handig omdat we dan directe kunnen reageren en het best kunnen inspelen op uw vragen en wensen.

Taxi den Bosch – Asro

Hieronder vind u een link naar Schiphol Airport met de actuele vertrektijden.

Wij zetten u af bij elk gewenste Gate en halen u ook weer op indien gewenst. Indien u ons belt houd de vluchtnummer bij de hand zodat wij deze ook kunnen noteren.
Mocht u vlucht later vertrekken dan zullen wij daar rekening mee houden. Bij wijzigende tijden van vluchten adviseren wij altijd om contact op te nemen met de chauffeur.

Na reservering beschikt u over een directe telefoonnummer naar de chauffeur die uw reis verzorgt.