Taxi Eindhoven Airport

Taxi Eindhoven Airport.

Hoeveel kost een taxi van en naar Eindhoven Airport?

Als u kiest voor de taxi, dan betaalt u ongeveer € 90. Onze prijs voor een rit van 30 a 40 minuten van het station van Den Bosch met korting is 69 euro. Voor bagage betaalt u € 0 per item extra. Een goedkope taxi regelt u van tevoren via onze taxicentrale of via onze telefoon nummer.

Bestel uw taxi via onze formulier, wij bellen u dan altijd terug ter bevestiging en om verdere details en wensen door te nemen. Voor een last Minute belt u met: 073 613 33 33 , u krijgt dan direct een medewerker te spreken. Taxi Eindhoven Airport.

Als een van de goedkoopste en comfortabelste taxibedrijf in de regio Den Bosch kunnen wij u de volgende reistarieven voor luchthavenvervoer aanbieden. Om gebruik te kunnen maken van deze actie dient u gebruik te maken van onze reserveringsformulier voor luchthaven transport. Ter bevestiging bellen wij u binnen terug om  uw specifieke wensen te inventariseren (bijvoorbeeld, kinderzitje nodig en/of extra bijzondere bagage).

* Prijzen gelden bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Wilt u binnen 24 uur worden vervoerd dan geldt een Last Minute Toeslagen). Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn adviseren wij u minimaal 24 uur van te voren een reservering door te geven.

Voor het taxivervoer naar en van Eindhoven Airport heeft u bij ons de mogelijkheid om een vierpersoons Eindhoven Airport taxi te bestellen. Maar ook een taxibus voor zes(6) of acht(8) personen. Al onze Eindhoven Airport taxi’s zijn nette auto’s en uitgerust met airco, navigatiesystemen en vaak nog voorzien van lederen bekleding. Al ons vervoer is gebaseerd op privé vervoer, dus geen vreemde mensen die met u meerijden in de taxi. Heeft u specifieke wensen zoals een type auto of zoekt u een chauffeur, die een bepaalde taal spreekt, schroom dan niet om ons te bellen. Wij proberen altijd alles om aan uw wensen tegemoet te komen.

Taxi Asro Den Bosch