Taxi Vught Eindhoven Airport

Taxi Vught Eindhoven Airport, vanaf  Euro 69 ,-

Rij in ongeveer 30  minuten vanaf Vught naar  Eindhoven Airport.

Bestel uw taxi via onze formulier, wij bellen u dan altijd terug ter bevestiging en om verdere details en wensen door te nemen. Voor een last Minute belt u met: 073 613 33 33 , u krijgt dan direct een medewerker te spreken.

Taxi Vught Eindhoven Airport,

 Als een van de goedkoopste en comfortabelste taxibedrijf in de regio Vught kunnen wij u de volgende reistarieven voor luchthavenvervoer aanbieden. Om gebruik te kunnen maken van deze actie dient u gebruik te maken van onze reserveringsformulier voor luchthaven transport. Ter bevestiging bellen wij u binnen terug om  uw specifieke wensen te inventariseren (bijvoorbeeld, kinderzitje nodig en/of extra bijzondere bagage)

* Prijzen gelden bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Wilt u binnen 24 uur worden vervoerd dan geldt een Last Minute Toeslagen). Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn adviseren wij u minimaal 24 uur van te voren een reservering door te geven.

Maar waarom Taxi ASRO? Onze taxibedrijf onderscheidt zich onder andere door:

 • Lage vaste ritprijzen;
 • We streven naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid;
 • Een snelle, veilige en prettige manier naar uw bestemming;
 • Luchthaven taxiritten met meer dan 50% korting;
 • Taxi Vught Eindhoven Airport,

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Adres

  Van postcode

  Naar welke luchthaven

  Vluchtnummer

  Aantal personen (verplicht)

  Bijzonderheden( bijzondere bagage / kinderzitje)

  Info:

  Eindhoven Airport – Het vliegveld van Eindhoven. De Brabantse luchthaven heeft verschillende voordelen t.o.v. andere vliegvelden in Nederland. Het is namelijk goed bereikbaar, parkeren is relatief goedkoop en u kunt snel inchecken. Oftewel een goed begin van uw vakantie via Eindhoven-Airport voor een stedentrip, vakantie of zakenreis. Dit vliegveld is gebouwd in 1932 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste vliegvelden van Nederland. Binnenkort vestigen de vliegmaatschappijen Ryanair en Transavia enkele vliegtuigen op deze luchthaven.

  EINDHOVEN – Het vliegveld van Eindhoven bestaat 80 jaar. Op 10 september 1932 opent de toenmalige minister van Verkeer en Waterstaat het Luchtvaartterrein Eindhoven, zoals het dan nog heet. Later wordt dat Welschap Eindhoven en uiteindelijk Eindhoven Airport.

  Oorspronkelijk is het een burgervliegveld, bedoeld voor zweef -en motorvliegtuigen. Begin jaren vijftig wordt het tevens een officiële luchtmachtbasis, tegenwoordig Vliegbasis Eindhoven. Nog altijd is Eindhoven Airport een militair- en burgervliegveld.

  Burgerluchtvaart Maar de nadruk komt steeds meer te liggen op de burgerluchtvaart. Naar verwachting zullen dit jaar drie miljoen passagiers vanaf Eindhoven hun weg vinden naar tientallen Europese bestemmingen. De groei heeft er voor gezorgd dat de terminal is uitgebreid en dat er momenteel een hotel wordt gebouwd. Eindhoven Airport is inmiddels na Schiphol de tweede luchthaven van Nederland.

  Geschiedenis In 80 jaar vliegen in Eindhoven wordt de geschiedenis van Eindhoven Airport in vogelvlucht neergezet. Met hoogtepunten, zoals de vliegweek bij de opening, tot dieptepunten, zoals de Herculesramp in juli 1996. Aan het woord komen vertegenwoordigers van Vliegbasis Eindhoven, Eindhoven Airport, luchtvaartpioniers en natuurlijk de passagiers zelf.

  Deel 1 dinsdag 23 oktober    De vroege geschiedenis Deel 2 woensdag 24 oktober Vliegbasis Eindhoven Deel 3 donderdag 25 oktober Eindhoven Airport