Taxi Rosmalen

Taxi Rosmalen

Taxicentrale Asro is ook actief in Rosmalen Tel: 073 613 33 33  kiest u voor een betrouwbaar en veilig taxibedrijf.

Taxicentrale Rosmalen probeert altijd de scherpste prijs te bieden aan onze klanten. Wij geloven bij Taxi Centrale Asro dat lange termijn relatie met klanten tenslotte meer oplevert.

Heeft u een taxi of taxibusje nodig in Rosmalen?

Op zoek naar een goede taxi in Rosmalen om veilig op uw bestemming te arriveren? Wij bieden meerdere taxi- en taxibus diensten waarbij uw wensen en gemak centraal staan. U kunt vertrouwen plaatsen in onze uitmuntende chauffeurs en onze voordelige prijzen.

Taxi Rosmalen is een onderneming met ruime jaren ervaring in de taxibranche. Wij nemen kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service zeer serieus. We staan dagelijks, ongeacht het tijdstip, voor u klaar om u naar uw bestemming te vervoeren.
Groepsvervoer uitstapjes
Comfortabel vervoer goed geregeld
Erop uit in Nederland, een vrijgezellenfeest, een congres. Taxi Centrale Rosmalen verzorgt uw groepsvervoer en uitstapjes tot in de puntjes!
Een dagje gezellig weg met vrienden, familie of collega’s. Taxi Rosmalen denkt graag mee. Tijdens een dagje uit is comfortabel, snel en veilig groepsvervoer een zeer belangrijke punt voor een geslaagd uitje.
Taxi Centrale Rosmalen beschikt over diverse soorten luxe, comfortabele auto’s & busjes tot 8 personen.

Bel nu alle stadsritten 20% korting. Onze taxi centrale Vught is vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week open. Bel nu voor een taxi of taxibusje reserveren.
Tel Taxi Rosmalen : 073 613 33 33

Bestel een taxi online of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Van
  Naar
  Aantal personen (verplicht)

  Bijzonderheden / bagage