TaxiBus

doordeweeks enkele reis 20% retour ritten 30% korting*

Taxibus voor Groepsvervoer Regio ‘s-Hertogenbosch 
Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje? Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt kunt u bij Taxibus Asro Den Bosch  prima terecht. Er zijn verschillende varianten die wij voor het gemak voor u op een rijtje hebben gezet. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via mail, deze website of per telefoon.

Oplossing op maat

Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Samen uit samen thuis. Maar wie is de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder). Wie is na een lange dag nog fit genoeg om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel! Taxibus Asro Den Bosch verzorgt voor u het vervoer door heel Nederland. Geen problemen met parkeren, en iedereen tegelijk op de plaats van bestemming!

Vakantie

Wilt u met familie of vrienden onbezorgd op vakantie, informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Taxibusje Asro in Den Bosch. Niets is aangenamer dan uw vakantie te beginnen bij uw eigen voordeur. U kunt dan meteen al genieten van gezelligheid en vakantiesfeer!

Taxibus of taxibusje den bosch

Wij hebben taxibusjes vervoer van 5, 6, 7, 8 personen. Zijn jullie meer dan 8 personen informeer dan naar de mogelijkheden die Taxibus Asro Den Bosch aan te bieden heeft. Wilt u terug gebeld worden, vul dan uw gegeven in op de pagina contact, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Onze werkgebieden

Taxi Rosmalen, Vught, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Drunen, Nieuwkuijk, Hedel, Nuland, Geffen, Vinkel, Oss, Heesch, taxi Boxtel, Haaren, Helvoirt, Liempde, Haarsteeg, Heusden, Taxi Waalwijk, Kerkdriel, Velddriel, Taxi Zaltbommel, Oisterwijk, Heeswijk-Dinther, Veghel.

Taxi Asro Den Bosch

tel: 073 613 33 33