TaxiBusje Den Bosch tel: 073 613 33 33

Taxibus Den Bosch is voordelig en door de samenwerking van meerdere taxi vervoerders kunt u snel en eenvoudig over 1 of meerdere Taxibusjes beschikken. De Taxibusjes worden ingezet bij o.a. Bedrijfsuitjes, Kinderpartijen, Vrijgezellenfeestjes.

Bij het groepsvervoer met de taxibusje van Taxi Asro Den Bosch wordt u vervoert met de 9 persoons bus van Taxi Asro Den Bosch. Dit houdt in dat er maximaal 8 personen naast onze taxichauffeur vervoert kunnen worden.  Mocht u op zoek zijn naar groepsvervoer voor meer dan 8 personen tegelijk, neem dan  contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Taxibussen voor 5, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 40, 50 personen.

Taxibusje Den Bosch bestellen?

De bovenstaande lijst betreft slechts een kleine selectie van de plaatsen waarvoor u gebruik kunt maken van onze taxibus.  Staat uw plaats er niet bij of wilt u meer informatie over het bestellen van uw taxibus in de regio Den Bosch? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Bij ons kunt u namelijk pinnen met uw pinpas of creditcard.

Voor een offerte op maat gebruikt u onze contactformulier.

Taxi Asro Den Bosch

goedkoop, veilig en snel

Reizen met de Taxibusje

U kunt 7 dagen per week van 8.00 tot 24.00 uur gebruikmaken van de Taxibus. Om met de Taxibus te reizen, heeft u een Taxibuspas nodig. Deze kunt u aanvragen als individuele voorziening vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wilt u een rit met de Taxibus maken? Dan moet u die eerst reserveren.

U spreekt een tijd af waarop de Taxibusje bij u moet zijn. De Taxibus komt tussen 15 minuten voor en 15 minuten na de afgesproken tijd aan. De Taxibusje haalt u op bij uw woning of bestemming. Of u spreekt af bij 1 van de vaste ophaalpunten in de stad. Als u wilt, kunt u bij elke rit gratis iemand meenemen. De Taxibus vervoert meer reizigers op hetzelfde moment. U reist dus niet alleen.

Taxibussen

Het kilometertarief voor taxibussen gaat van 2,80 euro naar 2,85 euro. Het starttarief voor taxibussen gaat van 5,87 euro naar 6,49 euro. En de wachttijd in de taximeter voor deze categorie wordt verhoogd van 40 cent naar 44 cent per minuut.

De chauffeur kan een hoger wachttarief dan het metertarief in rekening brengen als dat is afgesproken voordat de taxirit is begonnen. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten als de vergadering van zijn passagier uitloopt. Het maximale wachttarief is verhoogd van € 39,79 per uur naar € 40,65 per uur